In Nederland en België kan men nu ook de dagelijkse boodschappen doen in de BioWebwinkel van Ekomenu. De nieuwe webwinkel is gevuld met meer dan 1500 producten. De gezondheidsexperts van Ekomen kiezen samen met het receptenteam de beste producten uit.

Jack Stroeken (founder Ekomenu): "Ekomenu is al jaren één van de grootste en gezondste maaltijdboxleveranciers van Nederland en België. Wij weten daarom als geen ander in hoeverre gemak en gezondheid samenkomen in een persoonlijke voedselkeuze. Op de weg naar die keuze zo simpel mogelijk te maken - en na vele mails -, heeft Ekomenu de lekkerste en gezondste producten geselecteerd en verzamelt in de BioWebwinkel. Zodat iedereen thuis naast de recepten gemakkelijk en ontspannen kan genieten van voedsel waar je blij van wordt."

Hij geeft aan dat Ekomenu een verandering teweeg wil brengen in het huidige voedingspatroon. "Dat doen we door gezonde voeding nog toegankelijker en nog makkelijker te maken. Je kunt nu met 1 druk op de knop, fruitpakketten, proefboxen, groente, glutenvrije pasta, de beste worstjes, maar ook supplementen in een handomdraai thuis laten bezorgen. Wij doen de voorselectie, onze klanten mogen op hun gemak kiezen. Iedereen die het probeert ervaart de positieve impact op zijn lichaam, maar proeft ook dagelijks het feest dat de smaak die biologisch heet geeft. Dat moet iedereen persoonlijk ervaren, maar ook massaal zodat we echt op weg kunnen naar een gezondere samenleving."

Dagelijks gezond en ontspannen eten: zonder abonnement
Klanten van Ekomenu kunnen nu zelf kiezen hoe zij de beste boodschappen in huis willen halen. Naast bezorging aan huis - al vanaf 65 euro aan boodschappen - zijn er ook vele afhaalpunten in heel Nederland. Ze kunnen ook kiezen voor proefboxen met handige receptzakken, een aanbod kant-en-klaar, pakketten en producten die worden goedgekeurd door onze gezondheidsexperts. Uiteraard blijft het gemak van een maaltijdbox met receptkeuze ook altijd een optie.

Gezonde maaltijdboxen blijven populair
Wekelijks komen er nog steeds vele klanten bij die kiezen voor de maaltijdboxen van Ekomenu, die blijven onverminderd populair. "Het gemak van een maaltijdzak met precies de juiste hoeveelheid ingrediënten en dus geen voedselverspilling krijgt nog steeds een hoge waardering. En nu kun je ook bij de maaltijdbox van Ekomenu heel makkelijk boodschappen bijbestellen, alles krijg je tegelijk in huis. De vaste klanten van Ekomenu profiteren inmiddels al een paar maanden van de BioWebwinkel en zijn daar heel onverdeeld blij mee", aldus Jack.

Klik hier om de webwinkel te bekijken.