Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Voor Roose Groenten en Fruit is biologisch de toekomst

Tholen – Roose Groenten en Fruit pakt uit met biologisch. Ze zijn daarvoor een samenwerking aangegaan met Lindegaard, die naast biologische fruitteelt, handelt in bio-agf. "Bijzondere producten en kwaliteit, daar zijn onze klanten naar op zoek en Lindegaard kan dat goed invullen. Ze hebben een heel breed aanbod, met wel 20 soorten pruimenrassen", aldus Mitch Roose. Klanten reageren min of meer opgelucht: "Eindelijk een biologisch assortiment!"

Smaak en gezondheid, daar draait het om bij Roose Groenten en Fruit. Ze wilden heel graag het assortiment uitbreiden met biologisch, daar ligt op langere termijn ook de toekomst voor de AGF-specialist. "Gezondheid is de nieuwe welvaart en biologisch past daarin. Daarbij is Lindegaard ook lokaal en duurzaam." Ook het prijsverschil met regulier valt mee, omdat de producten rechtstreeks van de teler komen.

Mitch Roose

Naast dat klanten blij zijn dat ze de keus krijgen in biologisch, zijn ze verrast over het verschil met regulier. "Ik heb bijvoorbeeld zowel reguliere als bio-komkommers en klanten proeven en ervaren echt het verschil, in smaak, geur, bite", besluit Mitch.

Voor meer informatie:
Mitch Roose
Roose Groente & Fruit
Drossaard 51
5403 ES Uden
0413 265148