Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Caramelbar: het biologische alternatief voor de meest bekende snackreep

Bonvita heeft een nieuwe reep aan het assortiment toegevoegd: de Caramelbar. "Het is gelukt! We hebben het alternatief voor de meest bekende snackreep ontwikkeld, maar dan van biologische kwaliteit en uiteraard glutenvrij en vegan", vertelt Roel Welker namens het in Tiel gevestigde Bonvita.

Zoals de naam al zegt gaat het om een combinatie van chocolade en karamel. "We hebben zorgvuldig de fijnste biologische ingrediƫnten geselecteerd om een mooie smaakervaring te kunnen creƫren. De rijke, romige chocolade vormt de basis voor de zachte, boterachtige karamel die smelt in de mond."

Het gaat om een plantaardig product, daarom is de karamel gemaakt zonder boter, benadrukt Roel. "Deze bar is niet alleen een traktatie voor jezelf, maar ook een geweldig uitdeelproduct, bijvoorbeeld voor verjaardagen, uitstapjes of sportdagen."

De Bonvita Caramelbar is verpakt in een dunne recyclebare folie. "Deze folie en de uitstraling past heel goed bij de kwaliteit van het product zelf." De Caramelbar wordt standaard geleverd in een displaydoosje, wat de presentatie- en promotiemogelijkheden in de winkel vereenvoudigt."

Voor meer informatie:
Roel Welker
Bonvita
Newtonstraat 7
4004 KD Tiel
0344 639330
r.welker@bonvita.com
www.bonvita.com