Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Monique van der Meer, Florentin: "Er zit nog heel wat aan te komen"

Nieuwe Hummus Mango & Curry

Tholen - De nieuwe Hummus Mango & Curry is een exotische hummus met Indiase invloeden door de fruitige smaak van de mango gecombineerd met geurige specerijen zoals kerrie, komijn en gember. Hij is vanaf nu verkrijgbaar bij Udea en ligt al in de koelingen van de Ekoplaza winkels. Ook internationaal zijn de reacties goed, geeft Monique van der Meer aan. "Hij ligt al in Duitsland en Zwitserland in de winkels."

Monique liet de nieuwe hummus al op verschillende beurzen proeven, waaronder de Horecava, Tavola en vorige week nog op de BioXpo in Brussel. "Men is verrast over de frisse smaak. Zo hoorde ik regelmatig van proevers die normaliter niet zo van hummus houden dat ze deze variant juist wel kunnen waarderen."

Het gaat om een glutenvrije kleurrijke lente spread die geschikt is voor vegans/vegetariƫrs. De Hummus Mango & Curry kan gebruikt worden als broodbeleg, maar ook als dip met verse groenten en warme Florentin Mini Naan of Pitabroodjes Volkoren.

Monique in de zonovergoten stand van Florentin op de Horecava in januari 2024.

Ze is trots op de lancering en vertelt dat het hier zeker niet bij zal blijven. "Het heeft even geduurd, maar er wordt weer tijd en liefde gestoken in het merk Florentin. We hopen dan ook op korte termijn met veel nieuwe producten te komen en onze klanten te verrassen met een uitbreiding van het assortiment. Er zit nog heel wat aan te komen!"

Voor meer informatie:
Monique van der Meer
Florentin
Energieweg 132
3641 RT Mijdrecht
0297 760467
[email protected]
www.florentin-bio.com