Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nieuw: Dalicious Lemon Almond

"Een ideaal impulsproduct"

Tholen - Lemon Almond is de nieuwste smaak van Dalicious. "We voegen hiermee een frisse toon toe aan ons assortiment", vertelt Muriël Schueler, oprichter van Dalicious. Ze geeft aan dat er veel waardering is voor de smaak van citrus in combinatie met het zoete van de dadel. En de crunch van de amandel maakt het helemaal af. "Deze smaak geeft gezonde energie, net zoals de andere Dalicious smaken." Muriël wilde heel graag een derde smaak introduceren. Een paar weken geleden liet ze de Dalicious Lemon Almond voor het eerst proeven en de reacties zijn zeer positief. "Iedereen vindt hem geweldig. Dat is hartstikke leuk. Ik ben nog steeds ondersteboven van de reacties. De Lemon Almond smaakt heel fris. We gebruiken alleen pure citroenolie, dat geeft deze dadel treat een mooie volle smaak. De combinatie met het zoet van dadel en de crunch, maakt dat mensen er zo enthousiast op reageren. En dat is precies waarvoor ik Dalicious ontwikkeld heb; om een blij gevoel te geven." De introductie van Dalicious Lemon Almond volgt op de Dalicious smaken 'Crunchy Cacao' en 'Cinnamon Coconut'.

Retailer Landmarkt had de primeur. Ook bij Amsterdamse espressobar Bocca Coffee, loopt het heel goed. "Zij hebben Dalicious 2-pack vanaf dag 1 verkocht om te kunnen voldoen aan de vraag naar glutenvrije en gezondere opties als alternatief voor de pastries. Klanten pakken het daar ook mee bij de kassa, het combineert heerlijk met een 'coffee to go'."

Dalicious introduceert een nieuwe smaak, de derde in de line-up, die alle drie ook in een nieuwe to go verpakking te krijgen zijn. Muriël vertelt dat ze veel lovende reacties krijgt op deze vernieuwde verpakking: "De uitstraling van de verpakking en de display klopt helemaal. Wat goed van binnen is, moet er ook van buiten goed uit zien. Hiermee spreken we ook heel nieuwe afzetkanalen aan, de specialty retail en food service bijvoorbeeld. Het is een ideaal impulsproduct."

Dalicious Lemon Almond is vanaf week 23 bij Udea verkrijgbaar.

Voor meer informatie:
Muriël Schueler
Dalicious
Legmeerstraat 44-1
1058 NE Amsterdam
06 48352513
[email protected]
www.dalicious.nl