Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Loof Cuisine: 6 en 7 mei in Utrecht en Laren

"In zes gangen lichten we steeds een ander aspect van de eetbare boom uit"

Femke van den Heuvel van ViP Health and Nutrition en Mari Pitkänen van restaurant Kasvio zijn een speciale samenwerking aangegaan. Ze bereiden Loof Cuisine. "Een bijzonder, geheel plantaardig, diner waarin we in zes gangen steeds een ander aspect van de eetbare boom uitlichten", vertelt Femke.

"De mooie krachtige boom die bijdraagt aan betere grond, CO2 opneemt, zuurstof geeft, in wiens beschutting andere planten kunnen groeien en dieren kunnen nestelen. De boom die ons schaduw en beschutting geeft. En ook voeding, zonder dat we haar hoeven te kappen. Kom je proeven van deze giganten? De bomen komen uit hun winterslaap en beginnen aan een nieuw cyclus. Het hele jaar voorziet de boom ons van voedsel: nu bloesem, jonge bladeren en sap, straks noten en fruit, in winter naalden en bast", aan het woord is Femke van den Heuvel van ViP Health and Nutrition.

Op 6 en 7 mei zijn ze bij restaurant Kasvio in Utrecht. Allebei de dagen vanaf 18.30 tot 22.00 uur. "Reserveer nu uw plek bij Kasvio om dit bijzondere diner te ervaren."

Klik hier voor meer informatie en reserveren.

Publicatiedatum: