Femke van den Heuvel van ViP Health and Nutrition en Mari Pitkänen van restaurant Kasvio zijn een speciale samenwerking aangegaan. Ze bereiden Loof Cuisine. "Een bijzonder, geheel plantaardig, diner waarin we in zes gangen steeds een ander aspect van de eetbare boom uitlichten", vertelt Femke.
"De mooie krachtige boom die bijdraagt aan betere grond, CO2 opneemt, zuurstof geeft, in wiens beschutting andere planten kunnen groeien en dieren kunnen nestelen. De boom die ons schaduw en beschutting geeft. En ook voeding, zonder dat we haar hoeven te kappen. Kom je proeven van deze giganten? De bomen komen uit hun winterslaap en beginnen aan een nieuw cyclus. Het hele jaar voorziet de boom ons van voedsel: nu bloesem, jonge bladeren en sap, straks noten en fruit, in winter naalden en bast", aan het woord is Femke van den Heuvel van ViP Health and Nutrition.
Op 6 en 7 mei zijn ze bij restaurant Kasvio in Utrecht. Allebei de dagen vanaf 18.30 tot 22.00 uur. "Reserveer nu uw plek bij Kasvio om dit bijzondere diner te ervaren."