Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steven IJzerman, Udea:

"Tijdens actieweek 10 geen vlees en/of zuivelproducten in Ekoplaza-actiefolder"

Ekoplaza werd eerder deze week ten onrechte door denktank Questionmark op de vingers getikt. Questionmark meldde dat in de Nationale Week Zonder Vlees en Zuivel in diverse reclamefolders, waaronder van Ekoplaza, gewoon aanbiedingen voor vlees en zuivel staan. "Dit klopt in het geval van Ekoplaza niet", reageert Steven IJzerman, kwaliteitsmanager bij Udea, namens Ekoplaza.

"De actieweek bij Ekoplaza gaat van start op woensdag en loopt tot en met dinsdag. Ekoplaza was de eerste supermarkt die tijdens de Nationale Week Zonder Vlees (& Zuivel), vlees en zuivel jaren geleden al uit de folder schrapte. In lijn met het beleid en de keuzes die we maken, vind je tijdens actieweek 10 geen vlees en/of zuivelproducten in de actiefolder. De keuzes die wij maken worden opgemerkt en hier worden we met regelmaat om geprezen. Zo is Ekoplaza onder andere voor de tweede keer op rij als koploper uit de bus gekomen in de Superlijst Groen van Questionmark en waren we de eerste supermarkt die zich committeerde aan de 'minder dier, meer plant' doelstelling van Wakker Dier."

"De actie met rookworst op ekoplaza.nl is per abuis aangezet. Vóórdat de actieweek van start gaat wordt deze actie op ekoplaza.nl uitgezet. Als enige supermarkt, kiezen wij (naast gedurende de Nationale Week Zonder Vlees & Zuivel) niet voor wekelijkse vleesacties in de actiefolder, maar juist voor plantaardige alternatieven."

Publicatiedatum: