Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green Boy investeert in Sigma Oil Seeds, een groeiende producent van plantaardige biologische oliën

Green Boy kondigt een investering aan in Sigma Oil Seeds B.V., een producent en wereldwijde leverancier van plantaardige biologische en conventionele oliën en vetten, opgericht in 2017 in Rotterdam.

Sigma Oil Seeds is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige virgin en geraffineerde oliën, zoals kokos-, sesam- en walnootolie, aan de plantaardige voedings- en cosmetica-industrie. "We zijn erg enthousiast om Green Boy als stakeholder in ons bedrijf te hebben omdat we onze plantaardige olie business verder willen laten groeien op een wereldwijde schaal. Green Boy heeft toegang tot een grote markt voor plantaardige voedingsmiddelen door hun sterke aanwezigheid in Noord-Amerika, Europa en Australië. We zien Green Boy als een strategische partner die ons kan helpen onze uitbreiding te realiseren", zegt Timo van Dorland, eigenaar van Sigma Oil Seeds "

Stefan Gelok, Jeroen van den Heuvel, Pim Vader, Timo van Dorland en Frederik Otten.

"We zijn supertrots op wat Sigma Oil Seeds tot nu toe heeft geproduceerd", zegt Peter van Dijken, medeoprichter en eigenaar van Green Boy. "Ze staan in de voorhoede van de gespecialiseerde markt voor plantaardige biologische oliën en vetten en voegen waarde toe in de toeleveringsketen dankzij de productiemogelijkheden in hun fabriek in Nederland, die is gevestigd in Zaandam, het hart van de industrie. Er is een enorme groeikans in dit segment, bijna alle grote merken die wij beleveren gebruiken dit soort speciale oliën in hun plantaardige voedingsproducten, vooral in de gezondheids- en wellnesssector."

Frederik Otten, medeoprichter en eigenaar van Green Boy, voegt hieraan toe: "Ons partnerschap zal de positie van Sigma Oil Seeds als groeiende producent van gespecialiseerde plantaardige oliën verder verstevigen. Onze investering en samenwerking zullen hun groei versnellen en hen helpen sneller uit te breiden naar markten als de VS, Canada en Europa. Het is opmerkelijk wat hun team in zeven jaar heeft opgebouwd en we hopen op een zinvolle en positieve manier te kunnen bijdragen. De kernwaarden van onze bedrijven rondom biologische ingrediënten, duurzaamheid en transparantie sluiten nauw op elkaar aan en deze investering helpt ons bij ons doel om de plantaardige voedingsindustrie te hervormen."

Green Boy, opgericht in 2016, is een wereldwijde leverancier van plantaardige non-GMO en biologische voedingsingrediënten. Green Boy heeft kantoren in Los Angeles, Chicago, Amsterdam, Hongkong en Sydney.

Voor meer informatie:
Stefan Gelok
Sigma Oil Seeds B.V.
Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk a/d/ IJssel
06 28377642
info@sigmaoilseeds.eu
www.sigmaoilseeds.eu

Publicatiedatum: