Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobim blijft behouden voor de biospeciaalzaak

Biobim is reeds decennia lang bekend in de bio speciaalzaak als hét merk voor biologische en biodynamische babyvoeding. Biobim is opgericht door bio pionier Joannusmolen en onlangs verkocht aan AJM BV uit Zwolle.

Om het merk ook komende decennia succesvol in de markt te kunnen zetten, hebben AJM en Udea de handen ineengeslagen. Udea zal vanaf heden optreden als distributiepartner voor AJM en het merk daarmee beschikbaar houden voor elke partij in het speciaalzakenkanaal. Daarnaast zal Udea ook de distributie naar andere distributeurs gaan verzorgen zodat het merk zo breed mogelijk beschikbaar blijft in het speciaalzakenkanaal. Hiermee wordt een gerenommeerd, Nederlands en deels Demeter merk exclusief behouden voor de speciaalzaak.

De groente- en fruithapjes in Demeter kwaliteit worden in grote aantallen geproduceerd. Zeker nadat Holle heeft besloten geen Nederlandse etiketten meer te printen, wilde Udea deze range artikelen graag behouden. "We gaan er de komende maanden alles aan doen deze range succesvol in de markt te zetten en hopen daarbij ook op uw enthousiasme", zo meldt Udea.

"Voor u als afnemer verandert er verder niets, behalve dat we de beschikbaarheid op korte termijn weer helemaal op peil gaan brengen. De voorraad melkpoeder en pappen is al ruim voldoende en hier verwachten we komende maanden geen problemen meer. Alle potjes met Demeter groente- en fruithapjes zijn besteld en komen de komende 3 weken binnen bij ons. Enkel de speltpasta met groenten 10+ (art. nr. 5014448) komt later, deze variant verwachten we medio week 35 weer beschikbaar te hebben."

Klik hier voor het volledige assortiment van Biobim.

Bron: Udea

Publicatiedatum: