"Kleinere verpakking verlaagt drempel"

Midden-Oosten maakt kennis met bio-zuigelingenvoeding en opvolgmelk op basis van geitenmelk

Tholen - Pure Goat Company breidt het portfolio uit met verpakkingen van 400 gram voor de zuigelingenvoeding nummer 1. "We introduceren deze kleinere verpakking, de andere pakken bevatten 800 gram, onder andere vanwege de veranderende marktsituatie. Mensen zijn prijsbewust en met de 400 gram kunnen we makkelijker mensen met onze producten kennis laten maken. De drempel is hierdoor lager om eens een pak in het winkelwagentje of boodschappenmandje te leggen", vertelt Frank Dekker.

Stephanie Caro en Frank Dekker stonden namens Pure Goat Company op de BIOFACH eind juli 2022.

Wat merken ze bij Pure Goat Company van de uitdagende marktsituatie? "De markt is pittig, wel is dit qua inkoop nu wel gestabiliseerd. Wat ons betreft is de paniek er uit en we verwachten dat de prijzen iets zullen zakken."

Internationalisering
Begin 2022 werd bekend dat Pure Goat Company 1,3 miljoen euro aan financiering binnen had gehaald om haar ambities op het gebied van internationalisering kracht bij te zetten. Frank geeft aan dat dit zeker al zijn vruchten afwerpt. "Onze producten zijn inmiddels wat breder in de markt verkrijgbaar. In de online verkoop zijn we bijvoorbeeld actief in Nederland, Duitsland, België en Oostenrijk. Ook hebben we de stap naar het Midden-Oosten gemaakt. En achter de schermen zijn we bezig met een andere nieuwe markt."

Pure Goat Company is op de BIOFACH te vinden in stand 5-223.

Voor meer informatie:
Frank Dekker
Pure Goat Company
H.J.E. Wenckebachweg 123
1096 AM Amsterdam
020 2203432
info@puregoatcompany.com 
www.puregoatcompany.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven