Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rugtas vol biologische snacks voor eerste schoolweek

Altijd spannend, zo’n eerste schooldag na de zomervakantie. Zeker ook voor ouders. Want laten we wel wezen: het zijn echt niet alleen de kids die na de zomer weer even in het ritme moeten komen. Alle reden om jong én oud een handje te helpen om het nieuwe schooljaar lekker te beginnen, vond supermarkt-app Crisp. Samen met tassenlabel Studio Noos lanceert de online supermarkt daarom een vrolijk rugzakje met goede snacks voor onderweg en in de klas. Zo zijn jonge schoolgangers (en hun ouders) perfect voorbereid op alle onverwachte avonturen. Het unieke tasje is voor ieder avontuur geschikt. Voor je gymkleren, voor snacks, voor schatten of boekjes. De tas is vanaf 23 augustus als limited edition te verkrijgen in de boodschappen-app van Crisp.

Gemaakt van gerecycled katoen
Voor de productie heeft Crisp de samenwerking gezocht met het Amsterdamse tassenlabel Studio Noos. Studio Noos staat bekend om mooie, betaalbare en handgemaakte tassen van bijzondere stoffen. Dat geldt ook voor het nieuwe rugzakje van Crisp, dat gemaakt is van 100% gerecycled katoen.

Goed gevuld met de biologische snacks
Het vrolijke rugzakje is onderdeel van het nieuwe Terug-naar-schoolpakket van Crisp. Daarin zijn de lekkerste hapjes en drankjes voor op school samengevoegd in één makkelijk pakket. Van Ella’s Kitchen zijn er maïsknabbels zonder toegevoegde suikers en biologisch yoghurt knijpfruit (met echt fruit). Voor de kleine dorst zijn er 100% recyclebare drinkpakjes van Cawston Press met appel & mango, opnieuw gemaakt van echt fruit. Verder heeft het pakket biologische rozijnen uit De Kleine Keuken, verpakt in papieren doosjes met vrolijke dieren, sappige snoeptomaatjes en soepstengels van biet van Spoony. Tot slot vind je er ook de kinderkoekjes van Farm Brothers die in gezellige vormen en met lekker weinig suiker gebakken zijn.

Het terug-naar-schoolpakket van Crisp kost €13,50 en is vanaf vandaag te vinden in de app. Het speciaal ontworpen tasje van Studio Noos (ter waarde van €19,95) krijg je er gratis bij. 

Voor meer informatie:
Crisp

[email protected] 
www.crisp.nl  

Publicatiedatum: