Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Het Billy's Farm assortiment wordt sinds 1985 al op dezelfde manier geproduceerd en verdeeld"

Nieuw: Spelt Amandelstaafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao

Bij Bill's Natuurbakkerij is het assortiment van Billy's Farm uitgebreid met 2 nieuwkomers. "Af en toe brengen wij een nieuw product op de markt. Dit doen we door te luisteren naar consumenten en klanten, te kijken naar het huidige assortiment en door de grondstof-ontwikkelingen in de gaten te houden, zo zijn onze Spelt Amandel-staafjes en Haverkoekjes Hazelnoot Cacao ontstaan", vertelt Sander Bil. 

Spelt Amandelstaafjes 175 gram
Sander geeft aan dat de Spelt Amandelkoekjes identiek zijn aan de Spelt Amandelkoek die al sinds jaar en dag in het assortiment zit als per stuk verpakte koek van 50 gram. "Echter door een terugloop in de per stuk verpakte producten introduceren we dit klassieke en populaire recept nu ook in de welbekende vorm van Billy’s Farm 'staafjes'. De gehakte amandelen, kokosrasp en het vleugje biologische citroenolie (voor een frisse touch) laten zich goed verwerken in het Spelt & havergraan gezoet met ahornsiroop."

Links de Spelt Amandelstaafjes en rechts de Haverkoekjes Hazelnoot Cacao. 

Haverkoekjes Hazelnoot Cacao 175 gram 
"In de afgelopen jaren zijn we steeds meer met havergraan en haverstroop gaan werken. Een prachtig product en van nature glutenvrij. Onze huidige haverkoeken werden hierdoor al gewaardeerd. Havergraan gecombineerd met kokosbloesemsiroop en haverstroop is al een heel fijn basisdeeg, maar voeg je daar de combinatie van geroosterde hazelnoten, stukjes vegan chocolade en cacaopoeder aan toe krijg je een heerlijk haverkoekje met de smaak die we allemaal wel kennen van hazelnootpasta."

Bill's Natuurbakkerij – bakken & verpakken
Bill's Natuurbakkerij, fabrikant en merkeigenaar van Billy's Farm werkt sinds 1985 al met graan en fruitstroop om de koekjes te zoeten waardoor een natuurlijke smaak ontstaat. De granen zijn afkomstig uit de molen (Commandeursmolen te Mechelen), waardoor smaak, kleur en structuur worden behouden. De bakkerij is volledig biologisch en plantaardig ingericht en sinds 2022 ook volgens de voedselveiligheids- en kwaliteitsnomen van FSSC22000 gecertificeerd. 

Haffmans Reformproducten – opslag & distributie 
Haffmans Reformproducten heeft al sinds het ontstaan de exclusieve rechten voor het verdelen van Billy's Farm in Nederland en België, dit begon destijds enkel naar alle biologische retail. Intussen zorgen ze bij Haffmans nog steeds dat de retail wordt bevoorraad, maar ook de (bio) groothandels, scholen, horeca, et cetera worden voorzien van verse voorraad biologische koekjes.  

De nieuwe producten staan bij Bill's op voorraad en zijn ook al verkrijgbaar via Odin. 

Voor meer informatie: 
Bill's Natuurbakkerij
Van Leeuwenhoeklaan 6
9207 JE Drachten
0512 532000
[email protected] 
www.billysfarm.nl  

Haffmans BV
Lageweg 6c
6621 BS Dreumel
0487 506460
[email protected]  
www.haffmansreform.nl  

Publicatiedatum: