Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koekaasvariant maakt 'kaasfonduo' compleet

Tholen - Het 'kaasfonduo' van de Mèkkerstee is nu compleet. Na de introductie van de kant-en-klare biologische geitenkaasfondue eind 2022, is er nu ook een koekaasfondue. Krijn Vermaas gaf toen al aan dat er mogelijk ook een koekaasvariant ontwikkeld zou worden en dat is nu dus gebeurd. "De koekaasfondue bevat een gedeelte Jerseykaas en een pittig belegen kaas, die beide op de Mèkkerstee in Ouddorp worden gemaakt", aldus Krijn.

De nieuwe koekaasfondue. 

Ook deze kaasfondue is in samenwerking met de KleinsteSoepfabriek ontwikkeld. De Mèkkerstee zocht de samenwerking met de KleinsteSoepfabriek op omdat het volgens Krijn om een vrij complex product gaat en de fabrikant uit Leek heeft al de nodige ervaring met de productie van kaasfondue. Beide varianten kaasfondue bevatten geen witte wijn, wat het dus zeer geschikt maakt voor kinderen. 

Hij vertelt dat ze een duidelijke reden hebben waarom er al zo snel na de introductie van de geitenkaasvariant een tweede variant ontwikkeld is: "Deze is er nu al zodat mensen in duo, oftewel kaasfonduo, met twee pannetjes zowel de koe- als de geitenkaasfondue kunnen eten." 

De geitenkaas-variant. 

Voor meer informatie:
Krijn Vermaas
De Mèkkerstee
Hofdijksweg 34A
3253 KB Ouddorp
0187 684050
krijn.vermaas@demekkerstee.nl    
www.demekkerstee.nl