Albert Heijn en bp openen 100e tankstation met een AH to go

De uitrol van AH to go op bp tankstations bereikt een nieuwe mijlpaal. Op het nieuwe bp laad- en tankstation bij rotonde Kooimeer in Alkmaar is vorige week de 100ste AH to go winkel feestelijk geopend. Ook hier kunnen klanten terecht voor lekker, vers en gezond eten en drinken voor onderweg. Albert Heijn heeft de ambitie om er altijd en overal voor klanten te zijn, ook onderweg.

Foto: AH

Marit van Egmond, CEO Albert Heijn: "We zijn er altijd en overal als vertrouwde en inspirerende partner voor onze klanten: om de hoek en onderweg, zoals op treinstations, hogescholen, ziekenhuizen én bij laad- en tankstations. Het afgelopen jaar hebben we nog meer vers, vega(n) en gezondere keuzes toegevoegd aan het AH to go assortiment. Zo maken we samen beter eten bereikbaar. Voor iedereen."

Karen de Lathouder, CEO bp Nederland: "100 winkels is een prachtige prestatie in onze samenwerking met Albert Heijn. Als een van de groeimotoren van bp is convenience een gebied waar we enorme groeikansen zien gezien de veranderende behoefte van de klant. De samenwerking met Albert Heijn biedt klanten koffie, eten voor onderweg en eten voor later, wat hier naadloos bij aansluit."

Lekker voor onderweg
De combinatie van Albert Heijn en bp op hun eigen vakgebied, zorgt voor nog lekkerder eten en drinken voor onderweg: met een assortiment dat helemaal is toegespitst op de wensen van de weggebruiker. De Albert Heijn to go winkel bij bp biedt de weggebruiker een grote keuze aan ter plekke vers bereid eten – warm en koud op bestelling – en drinken voor onderweg, zoals koffie van baristakwaliteit, belegde broodjes, salades, verse vruchten- en groentesappen. Ook zijn er deals voor ieder moment van de dag en wordt er steeds meer vega(n) aan het assortiment toegevoegd. Uiteraard vinden klanten er ook nog steeds de vertrouwde autoproducten, zoals Castrol motorolie en ruitensproeiervloeistof.  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.