Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bjarne van den Brink, gastheer derde Jonge Winkeliersbijeenkomst:

"Erg interessant om van iedereen zijn kijk op mijn winkel te horen"

Op maandag 15 april vond de derde editie plaats van de Jonge Winkeliersbijeenkomst. Deze keer bij Ekoplaza Den Bosch met gastheer Bjarne van den Brink. De bijeenkomsten zijn een initiatief van en voor bio-winkeliers waarbij verschillende gepassioneerde ondernemers in de biologische sector bij elkaar komen om met elkaar te kijken hoe zij in hun eigen regio en winkel de biologische sector nog meer naam kunnen geven en verder kunnen brengen.

Roosmarijn Saat, Gimsel Rotterdam/Voorzitter Biowinkelvereniging: "De energie en het enthousiasme viel niet onder stoelen, banken of tussen de schappen te steken. De behoefte is groot om van elkaar te leren, er werd dan ook weer volop uitgewisseld en dat maakt deze bijeenkomsten voor iedereen zeer waardevol. Fantastisch om hier onderdeel van te zijn."

Vera en Bjarne

Maar liefst 13 ondernemers waren deze maandag aanwezig. De ochtend begon met een presentatie van Bjarne van den Brink (eigenaar Ekoplaza Den Bosch) over hoe je jezelf kunt verliezen in de details en welke oplossing hij hiervoor had gevonden. Zoals meer te gaan delegeren en verantwoording bij het team te leggen. Aansluitend gaf Vera Wamsteker van AnGOAn een workshop over communicatie in de winkel en hoe dit slim te vertalen op social media. Vera: "Er is zoveel dynamiek & leergierigheid in de groep dat we er nog wel een dagdeel aan vast konden plakken."

In de middag ging een ieder, met de verkregen informatie, de winkel van Bjarne door om tips en tops te verzamelen. Bjarne: "Hier werd veel over gediscussieerd, ik vond het erg interessant om van iedereen zijn kijk op mijn winkel te horen. Wederom een actieve en leerzame dag vol enthousiaste ondernemers! Voor mij een zeer geslaagde dag waar ik nog lang van heb nagenoten."

De eerstvolgende jonge winkeliersbijeenkomst zal in de tweede helft van september gehouden worden, Mercan Sarioglu zal de ondernemers dan ontvangen bij Natuurlijk Klein Dongen/Natuurlijk Henriƫtte.

Voor meer informatie:
Biowinkelvereniging
[email protected]
www.biowinkelvereniging.nl

Publicatiedatum: