Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Herba Natuurwinkel in Mol bestaat 40 jaar

Herba Natuurwinkel in Mol (Belgiƫ) bestaat 40 jaar. Dit werd gevierd tijdens de opendeurdagen op vrijdag 19 en zaterdag 20 april. Bezoekers konden genieten van speciale kortingen op een breed scala aan natuurlijke, glutenvrije, vegan en/of biologische producten. Ook werden er proeverijen georganiseerd en productdemonstraties. En men kon terecht voor advies.

"We kijken terug op een heel fijn feest, waarbij we konden rekenen op een heel grote opkomst. Verschillende standhouders lieten onze klanten kennismaken en proeven van diverse nieuwe producten. Erg mooi om onze jubileumviering samen met onze vaste en wat nieuwe leveranciers extra feestelijk te kunnen maken", vertelt Kirsten Willems.



In 1984 openden Frank Willems en Gilberte Geuens de eerste Herba-winkel in Mol. Hier kwamen later nog winkels in Geel en Beringen bij. Het is uitgegroeid tot een familiebedrijf. Frank en Gilberte vormen samen met de kinderen Gregory, Kirsten, schoondochter Gerlinde en de trouwe personeelsleden Ria en Micheline een hecht team.

Voor meer informatie:
Herba Natuurwinkel
Markt 48
2400 Mol
+32 14310516
info@herbanatuurwinkel.be
www.herbanatuurwinkel.be