Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

De Smaakspecialist wordt exclusief distributeur van Happy Coco

Met een handtekening tijdens de Biobeurs is De Smaakspecialist exclusief distributeur in de Benelux geworden van de plantaardige zuivelvarianten van Happy Coco.

Arjuna van der Kooij, oprichter en eigenaar van Happy Coco en Pieter Dirven, eigenaar van De Smaakspecialist.

Plantaardig, biologisch en lekker
Happy Coco wil een positieve impact creëren met een vrolijke vegan familie van lekkere zuivelvervangers. De kleurrijke verpakkingsdesigns en verschillende smaken zorgen voor een aantrekkelijk assortiment. Het assortiment wat de Smaakspecialist aanbiedt bestaat uit onder andere klassieke yoghurtvarianten, diverse fruitsmaken en premium desserts. Denk bijvoorbeeld aan een vanilleyoghurt of yoghurts met een verfrissend fruitlaagje op de bodem. Uiteraard zijn alle producten volledig plantaardig en biologisch. Goed voor jezelf en goed voor de wereld, is het motto.

Samen voor een betere wereld
Happy Coco is ontstaan vanuit de overtuiging om lekkere vegan en biologische zuivelalternatieven op de markt te brengen, gemaakt met respect voor wereldwijde ecosystemen en de natuurlijke balans van onze planeet. Dit doet Happy Coco onder andere door klimaatneutraal en duurzaam te opereren, van werken met biologisch afbreekbare verpakkingen tot het planten van bomen. De missie en werkwijze van het merk sluiten perfect aan bij de uitgangspunten van de Smaakspecialist.

Pieter Dirven, founder van de Smaakspecialist: "Door Happy Coco in de Benelux te mogen aanbieden, draagt dit nieuwe distributiemerk bij aan onze missie om goede voeding voor een leefbare wereld verder toegankelijk te maken. We zijn er dan ook erg trots op met dit label te mogen samenwerken. Het is een perfecte aanvulling op ons huidige vegan vers assortiment, bestaande uit vleeswarenvervangers, kaasvervangers en vegan tapas."

Voor meer informatie:
De Smaakspecialist
Luchtenburgseweg 2
4858 RJ Ulvenhout AC
076 5656709
happycoco@desmaakspecialist.nl
www.desmaakspecialist.nl   


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven