Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veel bio-genomineerden voor Gezonde innovatie award

Om gezond(er) leven en eten aan te moedigen worden jaarlijks de Gezonde Innovatie Awards uitgereikt aan producten en initiatieven die bijdragen aan een gezonder eetpatroon. Het is een initiatief van Foodlog en FoodPersonality. Tot de genomineerden behoren verschillende bio-producten: 

Van TerraSana: Groentepizzabodems en wraps met 35% biet of 38% wortel & pompoen.

Dalicious is een biologische dadelsnack.

Van Smaakt: de less carb granola bar hazelnoot. 

Notchie is een High Protein biologische kant en klare soep.

Salsa al Fungi gemaakt van lokale biologische producten.

Serverio Slurpfruit van 100% biologische groenten en fruit. In de smaak appel, banaan, pompoen, zonder toegevoegde suikers.

Biologische crackers van De Kleine Keuken. Gemaakt van 100% peulvruchten: linzen, kikkererwten en groene erwten.

Bio-granola van Karma Karma met amandelen, pompoenpitten en een vleugje vanille. 

Biologische rijstwafeltjes van De Kleine Keuken met wortel & pompoen en linzen

Klik hier om te stemmen op de Gezonde Innovatie Awards (kan tot en met 8 januari)

Publicatiedatum: