Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Studiedag voor BD-boeren met Martin von Mackensen: 15 december op Warmonderhof

Op uitnodiging van de BD-Vereniging en Warmonderhof verzorgt Martin von Mackensen 15 december een studiedag over het thema  'Kringloop en bemesting', op Warmonderhof in Dronten. Martin is sinds 1990 boer op de Dottenfelderhof en sinds 2002 verantwoordelijk voor de Landbouwschool Dottenfelderhof, de vakschool voor Duitse BD-boeren. Hij is een veel gevraagd spreker in Duitsland over de achtergronden van de BD-landbouw.

Deze bijeenkomst heeft een workshop-karakter en is in de eerste plaats bestemd voor BD-boeren, maar ook andere leden van de vereniging zijn van harte welkom. Dankzij het Willy Schilthuisfonds zijn er geen kosten verbonden aan deelname.

's Avonds verzorgt Martin een open lezing binnen het kader van de Warmonderhof Avondklas met als thema: 'Wat heeft de BD-landbouw de samenleving te bieden?'

Martin kan ook op de dinsdag 13 december en/of de woensdag 14 december workshops verzorgen over thema's als 'Bedrijfsorganisme en bedrijfsindividualiteit' of 'het gemengde bedrijf'. Deze workshops gaan alleen door als daar voldoende belangstelling voor is. 

Klik hier voor meer informatie en aanmelding.

Bron: Oktober nieuws BD-Vereniging

Publicatiedatum: