Familiebedrijf Go-Tan kondigt partnership met SOS Kinderdorpen aan op Nationale Broer en Zus dag

Go-Tan gaat de samenwerking aan met SOS Kinderdorpen en wordt lid van het Families voor Families-netwerk. De gebroeders 'Go' staan aan het roer van dit familiebedrijf en weten als geen ander wat de kracht van familie kan betekenen.


De broers Go

Go-Tan heeft al veel langer banden met SOS Kinderdorpen. Het familiebedrijf heeft in het verleden verschillende keren in een actie samengewerkt, maar gaat nu een vaste partnership aan om de samenwerking te verbreden. SOS Kinderdorpen streeft ernaar om kinderen een veilige en liefdevolle basis te bieden, zodat ieder kind opgroeit met liefde. Want één op de tien kinderen wereldwijd groeit op zonder familie. Dankzij deze samenwerking creëert Go-Tan samen met SOS Kinderdorpen meer mogelijkheden om alle kinderen een liefdevolle familiebasis aan te bieden.

Han Go, Creatief Directeur Go-Tan: "De samenwerking was voor ons een logisch vervolg, gezien onze historie met SOS Kinderdorpen. Vanuit vroeger speelt lekker eten een heel belangrijke rol binnen onze familie. Dat is voor ons de manier om mooie momenten te beleven met de mensen om je heen. Deze gezamenlijke momenten met familie zijn voor ons één van de meest waardevolle ‘bezittingen’ in het leven! Met deze familiewaarden onderschrijven we vanzelfsprekend de visie van SOS Kinderdorpen, want ieder kind zou het gevoel moeten kunnen ervaren van samen lekker eten!", aldus Han Go.  

Voor meer informatie:
Go-Tan B.V.
Spoorstraat 57
4041 CL Kesteren
0488 487100
info@go-tan.nl 
www.go-tan.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven