Kruiwagenmars door Den Haag: 12 oktober

Stichting Symphony of Soils organiseert op 12 oktober een kruiwagenmars door Den Haag. 'Levende bodems, daarmee begint gezondheid, biodiversiteit, water, koolstofopslag en klimaat! We hebben te maken met veel uitdagingen: CO2, stikstof, water, klimaat en gezondheid. Oplossingen voor deze uitdagingen komen samen in de bodem. Als we de levende bodem centraal stellen lossen we ze allemaal werkenderwijs en gelijktijdig op. Dat kan binnen 5 tot 7 jaar, waarmee we de doelstellingen voor 2030 halen!', meldt de stichting in een persbericht.

Op 12 oktober lopen ze met kruiwagens uit heel Nederland door Den Haag om deze boodschap over te brengen. "Daar laten we zien dat we dit SAMEN willen: boeren, burgers, onderwijs, artsen en bestuurders. En dat het dus kan binnen 5 tot 7 jaar en vóór 2030.
We roepen boeren, burgers, onderwijs, artsen en bestuurders op om mee te doen."

Aanmelden kan via www.kruiwagenmars.nl. En heb je geen kruiwagen? Ook zonder een kruiwagen kun je meedoen of de actie ondersteunen.

De kruiwagenmars is een initiatief van de Stichting Symphony of Soils, een burgerinitiatief van professionals die zich inzetten voor de bodem. Vele organisaties werken mee aan de actie. Het programma wordt komende week bekend gemaakt.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven