Clearspring voegt drie nieuwe biologische fruitpurees toe

Clearspring heeft drie nieuwe biologische fruitpurees toegevoegd aan zijn puree-assortiment: Appel Banaan Aardbei, Appel Mango Kokos en Peer Appel Perzik.

Het nieuwe trio fruitpurees bouwt voort op het succes van Clearspring's bestaande biologische fruitpurees, die verkrijgbaar zijn in een selectie van single fruit en twee-fruit mengsels. De drie nieuwe toevoegingen zijn een zorgvuldig samengestelde combinatie van drie verfrissende biologische vruchten in elke potje.

Maria Dawson, directeur van Clearspring, zegt over de nieuwe toevoegingen: "In samenwerking met onze Italiaanse familieproducent, die al meer dan 25 jaar fruitpuree perfectioneert, hebben we iets heel bijzonders gecreëerd. We hebben nauwgezet gewerkt aan de recepten voor elk van onze drie nieuwe vruchtenpurees, waarbij we de unieke en verfrissende smaken van elke vrucht hebben samengebracht om een mengsel te creëren dat uw smaakpapillen echt in vervoering brengt."

"De nieuwe biologische vruchtenpuree met drie vruchtensoorten is een verrijking van ons huidige assortiment. Ze bieden iets nieuws en spannends voor bestaande fans en geven nieuwe klanten nog een reden om onze puree eens te proberen!"

Clearspring Organic Fruit Purées worden gemaakt met minimale verhitting, zodat de vruchten hun natuurlijke goedheid behouden. De nieuwe producten, samen met het bredere assortiment, worden gemaakt zonder toegevoegde suiker, ascorbinezuur, concentraten, zoetstoffen, conserveringsmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen; gewoon puur fruit.

Het assortiment biedt consumenten een snelle en gemakkelijke manier om aan hun 5 per dag te komen, terwijl het een verkwikkende en verfrissende smaak in een handige en recycleerbare verpakking. Elk potje kan zoals het is, in uw lunchpakket, toegevoegd aan smoothies, pap of alles wat een fruitige smaak nodig heeft. Elke verpakking bevat twee handige potjes die lang meegaan en in de omgeving kunnen worden bewaard.

De drie nieuwe varianten voegen zich bij Clearspring's bestaande assortiment van 11 smaakpotten en 3 verfrissende zakjes voor onderweg.

Voor meer informatie: info@clearspring.co.uk en www.clearspring.co.uk 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven