Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Drie nieuwe vegan kaasopvolgers in bio-kwaliteit

Consumenten kunnen zich verheugen op drie nieuwe varianten van de Wilmersburger Pizzaschmelz  - in biologische kwaliteit en met een innovatieve receptuur. "Onze biologische producten zijn nu volledig vrij van aroma's", zegt Irina Itschert, directeur bij Wilmersburger. "Ze bevatten ook geen kokosolie, hebben een hoog omega-3-gehalte en zijn rijk aan vitamine E. Bovendien bevatten ze veel onverzadigde vetzuren."

De vraag naar betere voedingswaarden in vegan kaasopvolgers is de laatste jaren sterk toegenomen. De consumenten besteden nu ook veel meer aandacht aan milieuaspecten. "Wilmersburger kan met de drie nieuwe biologische producten volledig aan deze verwachtingen en wensen voldoen en ze zelfs overtreffen; de vraag naar de nieuwe Wilmersburger producten is nu al zeer groot." 

Wilmersburger Bio-Pizzaschmelz is verkrijgbaar in de smaken 'Classic', 'Paprika & Gerookt' en 'Kruiden'. "Het is ideaal voor het gratineren van pizza, gratin of lasagne omdat het zeer goed smelt. Verder is het ook perfect om er een tosti mee te maken", aldus Irina.

De nieuwe Wilmersburger Bio-Pizzaschmelz is voor het eerst op de BIOFACH in Neurenberg gelanceerd, waar alle drie de varianten op veel bijval konden rekenen. In Nederland vind de lancering van de nieuwe producten plaats op 3 en 4 september tijdens VeggieWorld, VeggieWorld is de toonaangevende internationale vegan consumentenbeurs, die aankomend weekend weer in Nederland zal plaats vinden.

Naast de detailhandel levert Wilmersburger ook aan industriƫle partners en aan de horeca.

Voor meer informatie: info@wilmersburger.de en www.wilmersburger.nl 

Publicatiedatum: