Upside introduceert de Cevapcici en breidt uit naar België

Na de succesvolle start van Upside anderhalf jaar geleden in Nederland, breidt Upside nu uit naar België. Met de 4 varianten (Red Herbs, Roasted Veggies, Frik'n Longs en de Cevapcici) start Upside bij Biofresh in België. De laatste variant, Cevapcici, is nieuw. Deze is geïntroduceerd bij Ekoplaza en Udea.

Door de goede verkopen van Upside bij Ekoplaza en Udea, heeft Biofresh besloten Upside op te nemen. De eerste Belgische winkels hebben Upside in de winkel liggen en de reacties van winkeliers en consumenten zijn positief. Dirk Schnellen: "Wij willen net zoals in Nederland, België laten zien dat je goede en lekkere vleesvervangers kan maken met Europese en biologische ingrediënten."

Nieuw: Cevapcici
En er is dus meer nieuws. Upside heeft een klassieker uit de Balkan vegan gemaakt: de Cevapcici. Worsten gemaakt van vegan gehakt. Cevapcici wordt in de Balkan vaak gegeten op een pita broodje met sla en knoflooksaus. Gertjan Kruijk (van Upside): "De Cevapcici zorgt ervoor dat je lekker snel een lunch of diner op tafel zet. Even in de pan, pita erbij, wat sla en saus en genieten maar."

Korte keten en lokale ingrediënten
Net als de andere worsten van Upside is de cevapcici gemaakt van Europese lupine en seitan. Lupine bevat van nature veel eiwitten, ijzer en zink. Bijna alle ingrediënten van de worst, worden in een straal van 30 kilometer van Upside's plantaardige worstenfabriek geoogst.

Waar te koop?
De worsten van Upside zijn verkrijgbaar bij zowel Odin als Udea (Ekoplaza). En daar komt nu dus ook Biofresh in België bij.

Over Upside
Upside maakt plantaardige worsten voor de wildernis en gelooft dat deze wereld een gezonder plantaardig en biologisch voedsel systeem nodig heeft. Upside is gestart door drie mannen, Gertjan, Dirk en Erik, die geloven in goed eten met minimale impact op de planeet. Daarom maken ze de beste plantaardige worsten voor de wildernis.

Voor meer informatie:
Erik van Gangelen
Upside
hallo@upside-plantbased.com 
www.upside-plantbased.com 


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven