Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
René Gouw, Kolibri Logistiek:

"Nu ook het Skal-certificaat om biologische producten te verpakken en te ompakken"

"Omdat wij recent voor een nieuwe klant, Yeh Tea, biologische thee afvullen en verpakken hebben wij de activiteit 'pakken/verpakken/sorteren van biologische producten' kunnen toevoegen aan ons Skal-certificaat", vertelt René Gouw namens Kolibri Logistiek.

In een blog op de eigen website geeft hij wat meer toelichting:

"Niet alleen voedselproducenten moeten zo'n keurmerk hebben. Ook de logistieke partners die de biologische producten (van grondstoffen tot eindproducten) verpakken, opslaan en vervoeren hebben een Skal certificering nodig. Het bewijst hoe serieus de biologische weg van boer-naar-bord wordt genomen."

"De Skal-certificering van Kolibri Logistiek betekent in de praktijk dat van biologische producten wordt bijgehouden wanneer ze binnenkomen; er wordt gekeken of de producten traceerbaar zijn naar de biologische producent, of de verpakking goed gesloten is, en of de biologische producten apart worden opgeslagen, want dat moet. Daar komt bij dat Kolibri Logistiek nu ook het Skal-certificaat heeft om biologische producten te verpakken en te ompakken. Daarmee is elke stap in het opslag- en verwerkingsproces bij ons Skal gecertificeerd. Recht voor zijn raap: het Skal-certificaat is een bewijs van betrouwbaarheid. Het is dus goed om te weten dat Kolibri Logistiek zo'n Skal-certificaat heeft. Biologische producten zijn bij ons in veilige handen en iedereen kan het controleren. Dat is geen hete brij, maar precies de duidelijkheid waar wij van houden."

Voor meer informatie:
Kolibri Logistiek
Tiendweg 45K
2931 LC Krimpen a/d Lek
0180 590072
rene@kolibrilogistiek.nl 
www.kolibrilogistiek.nl 

Publicatiedatum: