Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Vrij Moerkapelle krijgt nieuw magazijn inclusief kantoren na brand

Tholen - Bij een grote brand in oktober ging één van de panden van De Vrij Groep in Moerkapelle in vlammen op. Aad de Vrij meldt dat de plannen voor de nieuwbouw nu helemaal rond zijn.

"Het is mooi nieuws na een trieste gebeurtenis. Dit nieuwe pand komt op de plek van het verwoeste pand. De bouwvergunning is binnen en gisteren is de definitieve overeenkomst met de bouwer ondertekend. We hopen dat het nieuwe pand met de Kerst helemaal 'up and running' zal zijn."

Aad ondertekent de overeenkomst. De bouw zal gerealiseerd worden door De Vries en Verburg uit Stolwijk.

De Vrij Groep kan in Moerkapelle onder meer producten in een allergenenvrije omgeving steriliseren. Dit doen ze ook voor biologische ingrediënten. Het nieuw te bouwen pand wordt een opslagpand met kantoren aan de voorkant. Er komt Skal-certificering op het pand, waardoor er ook biologische producten opgeslagen kunnen gaan worden.

Aad vertelt dat er veel regelwerk omheen zat: "Er komt natuurlijk heel veel kijken bij het maken van deze plannen, waarbij we met vergunningen en verschillende instanties te maken hadden. Dat is maar goed ook. Wel lag ons dossier bij de gemeente en de milieudienst steeds bovenop de stapel, dus daar zijn we heel blij mee."

Voor meer informatie:
Aad de Vrij
De Vrij Groep
Ambachtstraat 9
2751 GP Moerkapelle
079 5931432
06 22246062
aad@devrijmoerkapelle.nl
www.devrijmoerkapelle.nl