"Duidelijk behoefte aan een wat grotere winkel, dus gaan wij het maar meteen goed doen"

Tweede winkel Bio Drôme komt in Vlissingen

Tholen - Het gaat sinds gisterenochtend als een lopend vuurtje door Vlissingen... Bio Drôme komt naar Vlissingen. Hart van Vlissingen meldde rond 10:00 uur dat er weer een leegstaand pand aan de Spuistraat opgevuld gaat worden. In het pand komt de tweede vestiging van natuurvoedingswinkel Bio Drôme. Damario Luitwieler runt ook al sinds 30 augustus 2007 Bio Drôme in Goes (voorheen De Koriander).

"Ik vind het erg leuk om Bio Drôme nog bekender te maken. De mensen in Vlissingen zitten echt om een mooie natuurvoedingswinkel te springen. Zo'n drie jaar geleden heb ik besloten om voor een tweede winkel te gaan. Over dit pand heb ik zo'n 1,5 jaar moeten onderhandelen. Ik ben dan ook heel blij dat we nu eindelijk aan de slag kunnen", vertelt Damario terwijl hij in het pand aan de Spuistraat aan het schilderen is (foto rechts).

Het winkelpand is 401 vierkante meter groot, de verkoopvloer bedraagt 300 vierkante meter. "Qua grootte is deze winkel dus vergelijkbaar met die in Goes. In Vlissingen is duidelijk behoefte aan een wat grotere winkel, de kleine biowinkels hebben het steeds niet gered. Dus gaan wij het maar meteen goed doen." Damario hoopt over 2 tot 3 maanden Bio Drôme Vlssingen te kunnen openen.

Voor meer informatie:
Damario Luitwieler
Bio Drôme
Oostwal 2a
4461 JT Goes
0113 228009
info@biodromegoes.nl 
www.biodromegoes.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven