Geen corona-restricties, alleen mondkapjesadvies op Fruit Logistica

Exposanten en vakbezoekers kunnen zonder voorwaarden deelnemen aan de vakbeurs voor de mondiale handel in verse producten, die van 5 tot en met 7 april 2022 in Berlijn plaatsvindt.

"Meet onsite again" is het motto van de Fruit Logistica van dit jaar. Het is nu duidelijk onder welke voorwaarden de wereldhandel in de fruitindustrie van 5 tot 7 april 2022 in Berlijn bijeen zal komen. En het is goed nieuws: Vanaf 1 april 2022 worden bijna alle coronamaatregelen in Berlijn opgeheven. Toegang tot belangrijke evenementen, zoals handelsbeurzen, zal mogelijk zijn voor deelnemers zonder bewijs van test, herstel of vaccinatie. Dankzij de nieuwe regeling van de Duitse coronamaatregelen en de lage infectiecijfers in Berlijn in vergelijking met de rest van het land kunnen de mensen in de toekomst ook weer zonder beperkingen winkels, restaurants, bars en cafés bezoeken. Bovendien is de maskerplicht bijna overal opgeheven en geldt zij nog voornamelijk in het openbaar vervoer.

Kai Mangelberger, projectleider Fruit Logistica, ziet de voordelen van de corona-ontspanningen: "De eerste bijeenkomst na meer dan twee jaar kan voor alle exposanten en vakbezoekers plaatsvinden zoals zij gewend zijn, zonder dat zij een bewijs hoeven te overleggen dat zij getest, hersteld of gevaccineerd zijn. Vooral voor onze internationale deelnemers is de afschaffing van de ingewikkelde toelatings-voorschriften een enorme opluchting. Bezoekers uit meer dan 100 landen hebben hun tickets al gekocht. Op de Fruit Logistica zullen zij eindelijk de gelegenheid hebben om de gehele wereldhandel in de fruitsector te ontmoeten en spannende inzichten te verwerven, over de nieuwste innovaties te leren en van nieuwe networking-mogelijkheden te profiteren. In het kort: Eindelijk kan de langverwachte reünie plaatsvinden!"

Hoewel mondmaskers in de tentoonstellingshallen niet verplicht zijn, raden de organisatoren bezoekers sterk aan ze vrijwillig te dragen, met name in de gangpaden en de entrees.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven