Honderden bio-producten Alnatura vanaf midden april in winkels van Bünting-bedrijvengroep

Vanaf midden april zal het merkassortiment van Alnatura ook verkrijgbaar zijn in meer dan 200 famila-, combi- en Markant-winkels van de Bünting-bedrijvengroep. Afhankelijk van de grootte van de winkelruimte zullen daar ongeveer 600 biologische producten van Alnatura worden aangeboden. Levering direct bij de klant thuis is ook mogelijk via de Bünting webwinkels mytime.de en combi.de.

In het begin worden tot 400 artikelen uit het droge assortiment, 110 verse en 30 diepvriesproducten opgenomen. Een uitbreiding is gepland. Eén van de zwaartepunten van het assortiment zijn de babyproducten van Alnatura, waarvan de ingrediënten voor 100% afkomstig zijn van biologische landbouw of zelfs Demeter-landbouw en onderworpen zijn aan bijzonder strenge kwaliteitsprincipes.

Markus Buntz, CEO van de Bünting Groep: "De samenwerking met Alnatura is voor ons een belangrijke strategische stap, die ik van harte toejuich. Onze ambitie als regionale lokale leverancier is om ons assortiment op het gebied van duurzame producten verder uit te breiden. Met deze uitgebreide toevoeging van een verscheidenheid aan biologische producten, creëren wij nu feiten. Ik ben ervan overtuigd dat dit sterke merk goed zal worden ontvangen door onze klanten."

Alnatura-directeur Rüdiger Kasch voegt hieraan toe: "Volgens de Brandmeyer-studie is Alnatura het populairste voedingsmerk in Duitsland, en de waardering van de klanten is navenant hoog. Daarom zijn we erg enthousiast over de samenwerking met Bünting, want nu zijn onze biologische producten ook in het noordwesten van Duitsland in het hele land verkrijgbaar."

Voor meer informatie: www.alnatura.de 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven