Nieuwe veggie wraps en pizzabodems met 35% groente

Tholen - De serie Mediterrane producten van TerraSana wordt verder uitgebreid. Nieuw zijn de veggie wraps en pizzabodems. Zowel de wraps als de pizzabodems zijn verkrijgbaar in twee smaken: Wortel & Pompoen en Rode bieten. Wraps en pizza's zijn bestsellers in de Mediterrane keuken. Maar deze producten kunnen verantwoorder, bijvoorbeeld als je kijkt naar het koolhydraten- en glutengehalte. In supermarkten zijn bestsellers of basisproducten waar een extra groenteboost aan toe is gevoegd aan een opmars bezig. Daarom maakte TerraSana wraps en pizzabodems met 35% groente. Dat zorgt voor een mooie aanvulling op de dagelijkse groente-intake.

Belinda Barnhard vertelt dat de introductie succesvol verloopt. “Ze worden heel goed ontvangen en zijn al door veel winkels opgenomen. We verwachtten er al aardig wat van, ook omdat dit in de gewone supermarkten een megatrend is, maar dit succes overtreft de verwachtingen wel een beetje.”

De wraps en pizzabodems zijn vegan, hebben een pure mogelijke receptuur, gaan mee op de healthy trend en ze hoeven niet in de koeling. De producten stimuleren volgens TerraSana ook cross-selling in de winkel, zo combineren de wraps goed met groente, hummus en spreads, mediterrane delicatessen (kappertjes, zongedroogde tomaten en dergelijke) en verse kruiden. En bij de pizzabodems hoort natuurlijk ook tomatensaus en ander beleg om er een complete maaltijd van te maken. Het zijn producten die ideaal zijn voor jonge gezinnen en stadsmensen.

De veggie wraps zijn verpakt per 6 stuks, de consumentenadviesprijs bedraagt 3,49 euro. De veggie pizzabodems zijn per 2 stuks verpakt en de consumentenadviesprijs hiervoor bedraagt 4,49 euro. De bietenvariant bevat 35% groenten en de Wortel & Pompoen zelfs 38%. Hiermee bevat elke pizza minimaal 21% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid groenten (250 gram). Per wrap ligt dit percentage op 5,6%.

Voor meer informatie: info@terrasana.nl en www.terrasana.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven