Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
WildWier oogst Nederlands zeewier voor chefs en consumenten

"Zeewier krijgt de hoofdrol op het bord"

Met hun bedrijf WildWier willen Ellen Schoenmakers en Guido Krijger een bijdrage leveren aan de bekendheid van vers Zeeuws zeewier. "We geven excursies om mensen te laten zien wat voor zeewier er in Nederland allemaal te vinden is en leveren zeewier aan particulieren en restaurants." Zeewier is niet alleen gezond voor de mens, maar ook goed voor de aarde. "Het eten van zeewier draagt namelijk niet bij aan de uitputting van natuurlijke hulpbronnen en andere milieuproblemen," zo stelt Ellen. 

Klik hier voor het volledige artikel van Food Inspiration

Publicatiedatum: