Churandy Martina start flitsbezorgservice met hardlopers: CHURUNDY

De snelle sprinter Martina Churandy lanceert de 5e flitsbezorgings-service in Amsterdam en is van plan om binnen drie maanden in vier steden een grote rol te gaan spelen. In tegenstelling tot andere flitsbezorgers worden de boodschappen niet niet per (cargo)fiets of auto bezorgd, maar door hardlopers.

Een gat in de markt
Churandy Martina zegt er het volgende over: "Met de opkomende populariteit onder zowel de flitsbezorgservices als hardlopen, zag ik een gezond gat in de markt. Als atleet ben ik getraind dat elke seconde telt en die visie trek ik door in mijn nieuwe start-up."

De pilotversie van het CHU RUN DY-platform is uitgebreid getest. De eerste bestellingen kunnen vanaf 1 februari uitgeleverd worden in Amsterdam. Standard Investment is de investeerder achter het nieuwe platform. Met deze officiële aankondiging is Nederland dus nog een nieuwe flitsbezorgservice rijker. Daarentegen onderscheidt CHU RUN DY zich duidelijk van de bekende spelers zoals Gorillas en Getir.

Oproep aan hardlopers
Churandy Martina roept hardlopend Nederland om zich aan te sluiten bij het initiatief. Want bij CHURUNDY zet je de kilometers die je loopt om in meer gezondheid en geld. 

Voor meer informatie:
www.churundy.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven