Veggie partybox bleek voor herhaling vatbaar

Tholen - Ook dit jaar biedt La Vie est Belle de Veggie partybox aan.  "De Partybox bevat kleine aperitiefhapjes en is volledig veggie. Door de populariteit van vorig jaar herhalen we deze veggie versie. De verdelers en winkels vragen er zelf naar", vertelt Véronique Schaillée namens La Vie est Belle, dat gevestigd is in Oostkamp (België).

Ze geeft aan dat de Partybox twee verschillende producten bevat. "Hij bevat twee varianten: Paddenstoel-kaas en Olijf-feta. De Paddenstoel-kaas bevat een huisgemaakte paddenstoel tapenade met een diepe hartige smaak. De traditioneel bereide en gerijpte kaas zorgen voor een romige en krachtige balans van het geheel. Deze variant bevat de beste kwaliteit feta in combinatie met heerlijke Kalamata olijven. Op de achtergrond is de paprika tapenade de algemene drager van dit heerlijk verrassende geheel."

Door de speciaal ontwikkelde korst kan dit hapje gewoon in de oven voor het beste resultaat. Véronique vertelt dat La Vie est Belle ook een vegan Gournet Box aanbiedt. "Hierin zitten drie variëteiten vegan mini burgertjes." In Nederland zijn de producten van La Vie est Belle verkrijgbaar via Udea, in België bij Biofresh, Sinature en BBO.

Voor meer informatie:
Véronique Schaillée
La Vie est Belle
Legeweg 135-137
B8020 Oostkamp
+32(0)486 878797
veronique@lavieestbelle.be 
www.lavieestbelle.be 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven