Free From 2021 in Amsterdam gaat door

Tholen - De Free From 2021 'is good to go', zo meldt beursorganisator Expo Business Communications op de website van de Free From Functional & Health Ingredients 2021. Deze beurs vindt op 23 en 24 november aanstaande plaats in de RAI Amsterdam.

"Na een spannende week waarin het onzeker was of de beurs door kon gaan, volgde vrijdagavond de bevestiging: de beurs gaat door, omdat het om een doorstroomevenement gaat. De nieuwe set Covid-19-maatregelen die de Nederlandse overheid aangekondigd heeft, hebben beperkte impact voor B2B evenementen die plaatsvinden in RAI Amsterdam. Het Covid-19-protocol zorgt ervoor dat Free From 2021 op een veilige en verantwoorde manier kan plaatsvinden", vertelt Ronald Holman namens Expo Business Communications.

De organisatie is nu druk bezig om alle exposanten en bezoekers van de benodigde informatie te voorzien. "We zijn erg opgelucht en kijken er naar uit om iedereen volgende week in Amsterdam te kunnen verwelkomen."

Tijdens de Free From Amsterdam editie 2021 presenteren honderden internationale fabrikanten en handelaren in voedingsmiddelen en dranken hun nieuwste producten. Een aanzienlijk deel van de exposanten is actief in de bio-branche. "Ook vanuit deze branche zien we dat de interesse voor deelname aan deze beurs toeneemt", aldus Ronald.

Voor meer informatie: www.freefromfoodexpo.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven