Podcast over lokale voedselketens ter inspiratie en als aanmoediging

De Groene Griffioen en Vers aan de Vecht presenteren Een Podcast over Lokale Voedselketens. In deze podcast delen boeren, burgers en tuinders hun ervaringen. "Deze podcast zijn we gestart ter inspiratie en als aanmoediging, want gezond en lokaal voedsel beschikbaar maken voor iedereen, dat kunnen we echt alleen samen bereiken", vertellen de makers.

In deze eerste aflevering over pluktuin Vers aan de Vecht vertellen boer Boy van de Groene Griffioen en burger Sanne over hoe Vers aan de Vecht is ontstaan en hoe ze elkaar vonden. In deze tweede aflevering over 'de zoektocht' vertellen boer Boy van de Groene Griffioen en burger Sanne over de zoektocht om pluktuin Vers aan de Vecht daadwerkelijk van de grond te krijgen. In aflevering drie wordt 'het vergunningen traject' besproken met boer Boy van de Groene Griffioen, initiatiefneemster Sanne en deelt Groen links raadslid Christian Pfeiffer van Weesp zijn kennis en inzichten op het lokale systeem. In het vierde gesprek met boer Boy van de Groene Griffioen, initiatiefneemster Sanne en tuinder Jantien onderzoeken ze de impact die ze het meest verrast heeft of die ze niet verwacht hadden.

Er zullen nog meer afleveringen volgen. Wie vragen heeft over of wil meepraten in deze podcast kan contact opnemen via info@versaandevecht.nl of info@degroenegriffioen.nl.

Voor meer informatie www.versaandevecht.home.blog en www.degroenegriffioen.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.