Nieuw in het koelschap: Desserts en Overnight Oats van Isola Bio

Isola Bio introduceert een reeks plantaardige desserts en overnight oats in het koelschap. Overnight oats zijn aan een populaire opmars bezig als voedzaam ontbijt. Maar hoe voedzaam ook, het is wel een gedoe om de avond ervoor je ontbijt voor de volgende ochtend te maken. Isola Bio, bekend van haar plantaardige drinks, ontwikkelde voor deze gezondheidszoekers een ready-to-eat ontbijt op basis van haver en kokos yog. Volledig plantaardig en vol op smaak door de natuurlijke toevoeging van appel of rood fruit.

Tevens zag Isola Bio kans om ook twee plantaardige desserts te ontwikkelen op basis van kokos. In de smaken stracciatella en Orange Blossom. In een portie van 125 gram.

Verkrijgbaarheid: Biologische supermarkten en natuurvoedingswinkels in Nederland.

Prijs: de adviesprijs is € 1,99 per verpakking (125 gram).

Over Isola Bio
Isola Bio heeft een brede range plantaardige alternatieven om van te genieten. Het bedrijf is in 1999 opgericht in een dorp in de buurt van Venetië, Italië. Inmiddels wordt er graan verbouwd op meer dan 700 hectare grond van eigen boerderijen. De plantaardige dranken worden via een waste-free proces geproduceerd, alle afval en water wordt hergebruikt. Er worden geen concessies gedaan op smaak, er worden enkel natuurlijke producten gebruikt om de beste kwaliteit te kunnen garanderen.

100% natuurlijk, vegan en GMO vrij.
Afval en afvalwatervrij geproduceerd.

Isola Bio is onderdeel van Wessanen Benelux.

Voor meer informatie:
Rob Persoon
Wessanen Benelux
Hoogoorddreef 5
11-1 BA Amsterdam Zuidoost
+31 (0)20 3122134
rob.persoon@wessanen.com 
www.wessanen.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven