BDRC21: Tweede internationale conferentie over biodynamisch onderzoek

Van 30 augustus tot en met 2 september 2021 vindt de tweede International Conference on Biodynamic Research (BDRC21) (BDRC21) plaats. In totaal zijn tien partners bijeengekomen om een gevarieerd, breed programma voor de conferentie te organiseren.

Het evenement zal digitaal plaatsvinden zodat mensen van over de hele wereld erbij kunnen zijn, passend bij de verschillende tijdzones over de hele wereld.

Thema van de conferentie is Growing beyond Resilience. Academisch, participatief en praktijkgericht onderzoek uit de landbouw en het voedselsysteem komen samen en deelnemers worden gevraagd om kritische vragen te stellen over veerkracht: welke concepten zijn er op dit moment? Hoe worden ze in praktijk gebracht? Zijn ze bevorderlijk of belemmerend voor verdere ontwikkeling? Welke krachten zijn nodig om verder te gaan dan de huidige omstandigheden?

Naast presentaties van onder anderen Patrick Holden (Sustainable Food Trust), Jean-Michel Florin (Sectie voor Landbouw) en Saskia von Diest (Ecofluency) zullen meer dan 60 mensen presentaties geven, vertegenwoordigers uit 15 landen. Verder staan er discussierondes op het programma.

Klik hier voor meer informatie en registratie. 

Bron: Section for Agriculture


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven