"DeLuxe variant kan ook warm gebruikt worden"

Nu verkrijgbaar bij Udea: MCT-olies van Amanprana

Tholen - Sinds kort zijn bij Udea twee biologische MCT-olies van Amanprana verkrijgbaar. "We hebben recent uitbreiding mogen doen in de samenwerking met Udea. Amanprana heeft twee verschillende 100% biologische MCT-olies gemaakt, de Premium MCT duo-power C-8 en C-10 en de DeLuxe-variant. Aan de DeLuxe variant is onze extra vierge kokosolie toegevoegd - een olie met breder spectrum aan vetzuren, dit maakt het tot een stabielere olie bij verhitting. Daardoor is deze olie in tegenstelling tot de Premium variant ook warm gebruikt worden", vertelt Tim Spek, Sales manager Nederland voor Amanprana.

Tim: "Deze introductie betekent goed nieuws voor de sporters en de mensen die bijvoorbeeld het ketogeendieet volgen. De verhouding van de C-6, C-8, C-10 en C-12 staat heel duidelijk en transparant op het etiket vermeld, zoals we bij Amanprana gewend zijn. Beide MCT-olies hebben Sri Lanka als herkomst. Daar komt ook onze nummer 1 extra vierge kokosolie vandaan."

Hij geeft aan dat C-8, ofwel caprylzuur, en C-10, ofwel caprinezuur, elk hun specifieke eigenschappen hebben. "En zoals dag en nacht niet zonder elkaar kunnen, kunnen in MCT-olie C-8 en C-10 niet zonder elkaar. Ze versterken elkaar."

Amanprana heeft er dus voor gekozen om twee soorten MCT-olie op de markt te brengen. "Eén van Premium kwaliteit die zich goed leent voor koude bereidingen en één van DeLuxe kwaliteit die zowel koud als warm te gebruiken is. We adviseren om de inname van MCT-olie langzaam op te bouwen. Begin met een theelepel per keer en kijk hoe je lichaam er op reageert. Beperk je inname tot maximaal 6 theelepels per dag, tenzij onder therapeutische begeleiding."

Voor meer informatie:
Tim Spek
Amanprana
06 24712166
tim.spek@noble-house.tk 
www.amanprana.eu 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven