28 september t/m 1 oktober, Norwich UK

Go4Export Handelsmissie: Gezonde voeding naar het Verenigd Koninkrijk

Nederland is een van de belangrijkste leveranciers op het gebied van agri-foodproducten voor het Verenigd Koninkrijk. Deze grote en dynamische markt biedt veel kansen voor innovatieve hoogwaardige kwaliteitsproducten uit Nederland. Daarom organiseert Oost NL van 28 tot en met 30 september een handelsmissie naar het Local Flavours event in de regio East Anglia.

Tijdens deze beurs heeft u de kans om u product ten toon te stellen tijdens het jaarlijkse Local Flavours event. Dit event bied een uitstekende mogelijkheid om kennis te maken met de Britse markt en geschikte handelspartners te vinden.

Programma
Het programma voor de handelsmissie ziet er als volgt uit.
28 september:
• Boot van Hoek van Holland – Harwich 14:15-20:00 uur
• Bus naar Norwich 20:00-22:00 uur

29 september:
• Beursdag Local Flavours 9:00-18:00 uur
• Netwerk Dinner 19:00-21:00 uur

30 september:
• Bedrijfsbezoeken 9:00-18:00 uur
• Bus 19:00-22:00 uur
• Boot: Harwich – Hoek van Holland 23:00-8:00 uur

1 oktober:
• Hoek van Holland 8:00

Voor wie
Deze missie richt zich op Nederlandse producenten van gezonde voedingsmiddelen, bijvoorbeeld nieuwe eiwitten, biologisch voedsel, sportvoeding en dergelijke, maar ook voor producenten van lokale streekproducten.

Aanmelden
Aanmelden kan via de Oost NL portal. Heeft u daar al een account, gebruik dan deze link, als u zich moet registreren, gebruik dan dan deze link.

De uiterste aanmelddatum is woensdag 31 juli. Iedere deelnemer moet zich apart registreren. Voorafgaand aan deze missie vind er op 7 september een deelnemersbijeenkomst plaats.

Kosten
Deelname aan het collectieve programma van deze handelsreis is kosteloos. Reis- en verblijfkosten zijn voor eigen rekening. GO4EXPORT zal de collectieve boekingen voor de bootovertocht en hotel verzorgen, de kosten hiervoor worden door de deelnemers zelf voldaan. Hierbij kan rekening gehouden worden met onderstaande kosten:
• Hotelovernachting €350 voor twee nachten inclusief ontbijt (hotel tegenover de beurslocatie)
• Bootovertocht €200,-
GO4EXPORT is niet aansprakelijk voor eventuele annuleringskosten.

Covid-19 Clausule
In verband met de ontwikkelingen rondom COVID-19 bestaat het risico dat deze handelsreis niet plaats kan vinden op de genoemde datum. Daarom lassen wij een maand voorafgaand aan de missie een go/no go-moment in. Als het Nederlandse reisadvies voor het Verenigd Koninkrijk op dat moment rood of oranje is, wordt de missie uitgesteld en wordt er een alternatieve datum gepland.

Contact
Heeft u vragen over het programma, interesse om deel te nemen, of wilt u meer weten? Neem dan contact op met: Martijn Drost (+31 (6) 28627932 - martijn.drost@oostnl.nl) of Judith van de Bovenkamp (+31 (6) 18416749 - judith.vandebovenkamp@oostnl.nl)


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven