Variatie in asperges

Teboza introduceert aspergeconcept Tasty Spears

Teboza lanceert Tasty Spears; een aspergeconcept waarmee het aspergebedrijf consumenten jaarrond wil laten genieten van gezonde en verse asperges. Tasty Spears laat consumenten kennis maken met de verrassende smaken en mogelijkheden van groene, witte en paarse asperges. Het assortiment bestaat voornamelijk uit ‘gemaksproducten’, zoals barbecue asperges, roerbakasperges, asperges in zoetzuur en daarnaast aspergebundels. Het concept is vanaf nu verkrijgbaar bij versmarkt Beej Benders in Venlo.

"We willen de Nederlandse consument met Tasty Spears laten ervaren dat asperges naast de bekende witte variant, nog veel meer mogelijkheden en variaties bieden", vertelt Trudie Teeuwen van Teboza. "Tasty Spears biedt jaarrond een assortiment asperges, afhankelijk van de beschikbaarheid tijdens de seizoenen."

Ontdek de drie kleuren
"Asperges zijn gezond, lekker én heel veelzijdig; ze passen goed in een gezonde leefstijl en de mogelijkheden zijn eindeloos. Naast de klassieke witte asperges, zijn er ook de minder bekende groene en paarse asperges. Deze willen we een boost geven met Tasty Spears", aldus Trudie. "Groene asperges zijn smaakvol en bijvoorbeeld heel lekker van de barbecue, in een salade of roerbakgerecht. Paarse asperges zijn zoeter van smaak en hierdoor heel geschikt voor in salades. Zowel groene als paarse asperges hoef je niet te schillen, waardoor je ze in een handomdraai kunt bereiden", legt Trudie uit. Gemak is een belangrijke pijler van Tasty Spears; de meeste producten zijn meteen klaar voor gebruik. "Denk bijvoorbeeld aan groene barbecueasperges, die in een grillschaaltje met olijfolie in de winkel liggen. Deze kunnen meteen op de barbecue. We zijn ervan overtuigd dat we met Tasty Spears ook jongeren enthousiast kunnen krijgen voor asperges. Op onlinekanalen gaan we dan ook volop inspelen op het gezonde, veelzijdige en gemakkelijke karakter van onze Tasty Spears asperges."

Jaarrond verkrijgbaar
Teboza is de grootste aspergeteler van Nederland en teelt al meer dan 75 jaar lang met passie de lekkerste asperges. "Dat doen we naast onze percelen in Nederland ook al jarenlang in Spanje. Deze Spaanse aspergepercelen worden ook ingezet om buiten het Nederlandse seizoen over verse asperges te beschikken. Daarnaast werken we samen met geselecteerde aspergetelers in Zuid-Europa en Zuid-Amerika. Versheid, duurzaamheid en verantwoord ondernemerschap staan hierbij te allen tijde voorop; wij willen stengel voor stengel (Spears) de wereld op een smakelijke (Tasty) manier een stukje beter maken", legt Trudie uit.

Voor meer informatie:
Trudie Teeuwen
Teboza
t.teeuwen@teboza.nl 
www.tastyspears.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven