Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

ProLaTerre lanceert zes nieuwe bio-plantaardige producten

Bij ProLaTerre draait de proefkeuken op volle toeren om nieuwe, verrassende en smaakvolle producten te ontwikkelen met 100% biologische ingrediënten. Het merk lanceert zes nieuwe plantaardige producten die vanaf nu bij Udea verkrijgbaar zijn.

ProLaTerre begon zo’n vijftig jaar geleden als eerste met de import van tofu naar Nederland. Niet veel later produceerden ze zelf - ook als eerste - tofu in Nederland. Nog altijd streeft het merk naar meer plantaardige voeding voor iedereen. 

Easy Tofu
De Easy Tofu is gericht op gemak. Het blok kan in kleine blokjes worden gesneden voor in de wokpan of bijvoorbeeld in grotere plakken voor op de BBQ. Het product is rijk aan eiwitten.

Broccoli Burger
De ProLaTerre Broccoli Burger is smeuïg en smaakvol met een  krokante paneerlaag. De burger bestaat uit 40% broccoli en is een bron van eiwitten.

Kikkererwten Schnitzel
De ProLaTerre Kikkererwten Schnitzel heeft een smeuïge samenstelling van kikkererwten met paprika, in combinatie met de krokante bite. Bron van eiwitten.

Zeewierburger
De ProLaTerre Zeewierburger is vernieuwd. De burger met de zilte “Zeeuwse” smaak, bevat nu Royal Kombu Zeewier. Royal kombu is de koning onder de zeewieren en wordt duurzaam geteeld op de Zeeuwse zeewierboerderij Zeewaar.

Spinazieburger
De ProLaTerre Spinazieburger is gemaakt van 50% groenten en heeft een rijke, smeuïge smaak in een krokant jasje.

Groenteburger
Tot slot heeft ProLaTErre een groenteburger samengesteld. Gemaakt van meer dan 50% groenten, waaronder wortel, maïs, paprika, doperwten en ui. Naast al die groenten is de groenteburger een bron van eiwitten en vezels.

Publicatiedatum: