Free From Food Retail Expo verplaatst naar 23-24 november

De organisatie van de 'Free From Food Retail Expo' heeft vandaag bevestigd dat de beurs, gepland voor aanstaande juni in de RAI Amsterdam, zal gaan plaatsvinden op 23-24 november 2021.

Ronald Holman, Directeur meldt; "Wij zijn verheugd met het vooruitzicht om de beurs in november te kunnen organiseren en het voortzetten van de continuïteit in een traditie van 9 jaar. We hebben de beslissing genomen om de beurs door te zetten naar november, gezien de algemeen verwachte, verbeterde situatie rondom Covid 19 na de zomer periode. Aangezien we een internationale beurs zijn, is het van belang dat er weer kan worden gereisd en dienen we ook rekening te houden met de geldende richtlijnen buiten Nederland en Europa. Uiteraard willen we al onze exposanten en bezoekers de mogelijkheid bieden deel te kunnen nemen aan de beurs. Na een succesperiode van online matchmaking meetings en webinar series in samenwerking met rvo, ziet het er goed uit in de maand november."

"We begrijpen dat Free From Functional & Health Ingredients (FFFHI) een belangrijk event is in de Free From, Organic, Vegan, Healthy en Plant-Based Retail en Food Service community. We kijken er naar uit om iedereen te verwelkomen in RAI Amsterdam op 23 en 24 november 2021. Samen zullen we een vooruitstrevend, inspirerend en trendy food evenement neer gaan zetten."

Free From Food Retail Expo 2021 is Europa's meest toonaangevende platform voor de 'Free From', 'Less/Low', Vegan, Healthy Snacking, 'Better-For-You' en de Vervangersindustrie. Parallel aan de expo wordt Free From Packaging (FFEP) georganiseerd. Dit evenement is gefocust op duurzame verpakkingen. Samen bieden zij een compleet B2B evenement rondom 'Free From' – wat dit evenement maakt tot het meest gerichte en trendy food event in Europa.

FFFHI en FFEP keren terug naar Amsterdam Rai in november, om de laatste trendy food innovaties in de zich snel ontwikkelende F&B sector te tonen. De vijf belangrijkste pijlers welke aan bod komen zijn Free From, Vegan, Plant-Based, Less/Low, Vervangers, Organic, Healthy, Trendy Food en Ingrediënten voor nieuwe concepten.

Als toevoeging op de beursvloer, bieden de conference programma's de bezoekers inspirerende en interessante insights, trends, marktanalyses en best practices van professionals, specialisten en bedrijven zoals IRI, Euromonitor, FMCG Gurus, Rabobank, et cetera.

Met ruim 6.500 foodprofessionals biedt FFFHI het perfecte platform met vele netwerkmogelijkheden zoals Matchmaking sessies en de zgn. Network tables.

Voor meer informatie:

Ronald Holman
Expo Business Communications BV
ronald@ebcexpo.com 
www.freefromfoodexpo.com 
www.freefromexpopackaging.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven