Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Drentse Aa Zuivel communiceert met consument via retourfles

Flessenpost met melk- en yoghurtflessen

“Wij ontvangen veel telefoontjes en mailtjes over onze producten, soms met een klacht of vraag, maar gelukkig meestal van mensen die willen vertellen hoe lekker en bijzonder ze onze producten vinden,” vertelt Yuri Blanken, eigenaar van Craft Dairy en producent van Drentse Aa Zuivel.

“Zo nu en dan gebeurt dat door een briefkaart of tekening die in een retourfles wordt gedaan en door onze spoelers wordt gevonden. Dit zorgt voor een hoop vrolijkheid en heeft ons op het idee gebracht van de 'flessenpostactie'.”

Spoelers Christina en Johan met de binnengekomen flessenpost.

Winkels kunnen een stapel Flessenpost-brieven krijgen. Hierop staat de uitleg van de actie en is ruimte voor een bericht. De andere kant is een mooie kleurplaat voor de kleintjes, geïnspireerd op het etiket. "We hebben de eerste brieven verdeeld en de flessenpost stroomt binnen", vertelt Yuri. "De retour gekomen flessenpost wordt gebruikt voor facebook, website en andere uitingen, de mensen krijgen altijd een reactie."

 

Verkooppunten van Drentse Aa Zuivel die willen meedoen kunnen mailen naar info@craftdairy.nl ovv flessenpost en de winkelgegevens.

Voor meer informatie: www.craftdairy.nl

Publicatiedatum: