Plantaardige vervangers voor het zuivelontbijt

Nieuw: Coco Daily Delight en Oat Daily Delight

Abbot Kinney's introduceert de Coco Daily Delight en Oat Daily Delight. Het uitgangspunt voor Coco Daily Delight? Half the fat, twice the fun. Deze plantaardige yog is gemaakt met dezelfde kokosblend als de original, maar in een aangepast recept voor een lichtere start van je dag. Coco Daily Delight is een goede en lekkere dagelijkse plantaardige vervanger voor het zuivelontbijt. Geniet van de frisheid en romigheid van kokos, zonder toegevoegde suikers of aroma's.

Oat Daily Delight: Biologische Europese haver, omgetoverd in een simpele yog. Dat samen met een vleugje bekende Abbot Kinney's kokos maakt de Oat Daily Delight een heerlijke plantaardige blend om je dag mee te starten. Laag in vet en zonder toegevoegde suikers of aroma's.

Bij Abbot Kinney's geloven ze dat haveryog de nummer 1 wordt in Europa. Haver is relatief makkelijk te verbouwen, en ze gedijen goed in een Europees klimaat. Bovendien is het een veelzijdige graan, bomvol vezels, vitaminen en mineralen. Oat Daily Delight is een lokaal succes. Een goede en lekkere plantaardige vervanger voor het dagelijkse zuivelontbijtje. Ook verkrijgbaar in de smaak Peach & Passionfruit.

Beide producten zijn ideaal om dagelijkse mee te ontbijten. Laag in vet, licht verteerbaar en een milde smaak. Eet hem naturel, of met toppings zoals fruit of granola. Tip: verrukkelijk met verse geroosterde noten.

Kortom:

  • Simpel, biologisch en 100% plantaardig
  • Vrij van soja
  • Milde toegankelijke smaak
  • Laag in vet, licht verteerbaar
  • Geen toegevoegde suikers of aroma's
  • Alleen natuurlijke ingrediënten

De Abbot Kinney’s Daily Delight is onder andere verkrijgbaar bij Udea.

Voor aanvullende informatie kunt u contact opnemen met:

Wessanen Benelux, Rob Persoon, Trade Marketeer 
Abbot Kinney's

Bibi Timmerman, PR bureau Blyde 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Rss Twitter

© BioJournaal.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven