Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inschrijvingen geopend voor Organic Farming Innovation Award 2021

Om de drie jaar wordt de de Organic Farming Innovation Award (OFIA) uitgereikt aan de meest opmerkelijke biologische vernieuwers door IFOAM - Organics International, de South Korean Rural Development Administration en IFOAM's Technology Innovation Platform. Door het uitstel van het Organic World Congress naar 2021, werd de OFIA Award ook uitgesteld tot september 2021.

Aanvragen zijn vanuit heel de wereld welkom. De organisatie is specifiek op zoek naar innovaties die toepasbaar zijn op biologische landbouw, verwerking en handel, creatief en nieuw zijn in hun context,  relevant zijn voor het oplossen van problemen of het verkennen van nieuwe ideeën en/of een sterk potentieel hebben voor positieve en duurzame impact.

OFIA wordt toegekend in twee categorieën: de Grand Prize en de Science Prize. Een comité zal in beide categorieën één winnaar selecteren op basis van de criteria innovativiteit, relevantie en impactpotentieel.

Elke winnaar ontvangt een geldprijs (Grand Prize: $10.000 USD en Science Prize: $5.000 USD), en wordt uitgenodigd op de 20e editie van het Organic World Congress (OWC 2021) om hun werk te laten zien. De volgende OFIA Ceremonie zal worden gehouden op het OWC 2021, gepland voor 6-10 september 2021 in Rennes, Frankrijk. Deelname aan de OWC zal worden gedekt.

Voor meer informatie: www.ifoam.bio

Publicatiedatum: