Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marjolein Keuning presenteert live gedeelte Biokennisweek

Tholen - Marjolein Keuning is zangeres, actrice en presentatrice. Maar ze heeft ook een passie voor de natuur, de bodem, eigen groenten telen en daarom volgt ze sinds vorig jaar een opleiding aan Warmonderhof en loopt momenteel stage bij Fruittuin West. Volgende week krijgt ze ook een rol tijdens de Biokennisweek. Ze zal op de woensdag en donderdag mensen gaan interviewen en het 'Live Stream'-programma vanuit de Brabanthallen aan elkaar gaan praten.

"Marjolein heeft een passie voor het buitenleven en wandelen. Vorig jaar heeft ze besloten om zich echt te gaan verdiepen in de biologische landbouw. Wij zijn ontzettend gelukkig dat ze wil gaan bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de biologische sector. Haar inbreng tijdens de Biokennisweek zal juist interessant zijn omdat ze zich echt in biologisch aan het verdiepen is", vertelt Michaƫl Wilde, directeur van Bionext.