"Met gemak al je eiwitten en groenten in één zak"

Nieuwe high protein maaltijdsoepen in het schap

Het nieuwe merk Notchie brengt gezonde maaltijdsoepen op de markt. Klaar binnen no-time, rijk aan eiwitten en vitamines en ook nog eens lang houdbaar. 

Groenten wint vaak niet de populariteitsprijs. Spruiten zijn niet lekker en niemand houdt van bloemkool, toch? Gelukkig weten steeds meer mensen dat groenten én daarmee verantwoord eten ook heel lekker kan zijn. Mits je het op de juiste manier weet te bereiden. En dat is juist waar het bij veel mensen mis gaat, want we hebben het allemaal druk en uitgebreid koken doe je enkel in het weekend. Dan schiet dat gezonde eten er doordeweeks nog wel eens bij in. Vanuit deze gedachte is Notchie opgericht, onder het motto ‘met gemak al je eiwitten en groenten in één zak’.

Soep voor ieder moment
Als eerste producten lanceert Notchie twee high protein & organic soepen. Deze bevatten unieke combinaties van vegan ingrediënten die samen een volwaardige maaltijd vormen. De ‘groene soep’ heeft een basis van broccoli en boerenkool, een combinatie die in geen enkel andere kant-en-klaar soep in de Nederlandse schappen te vinden is. Deze soep is verrijkt met hennepzaadjes en rode peper voor wat extra pit. De 'rode' soep is gemaakt van linzen en tomaat. Een klassieke, maar voedzame combinatie die aangevuld is met oregano en kikkererwten voor een lekkere bite. 

De soepen van Notchie maken het gemakkelijk om een lekkere, gezonde én biologische maaltijd ieder moment van de dag binnen handbereik te hebben. Daarbij geniet je van de combinatie van groenten en peulvruchten die bomvol plantaardige proteïnen zitten. Ook voor onderweg zijn de soepen perfect, je kunt ze namelijk zowel warm als koud eten. Daarnaast zijn ze multifunctioneel en daarmee de perfecte basis voor een heleboel heerlijke gerechten die je middels de QR code op de soepverpakking kunt vinden op de website. Van unieke variaties op je soep tot een verantwoorde pizza en zelfs een quiche.

Arnica en Hannah

Van moestuin tot soepkom
De soep van Notchie vindt haar oorsprong in een Drentse moestuin, waar co-founder Arnica van Dalen is opgeroeid en dagelijks soep uit eigen tuin kreeg. Hier werd de liefde voor natuurlijk en gezonde voeding er letterlijk met de soeplepel ingegoten. Samen met Hannah Vreugdenhil, die al veel kennis en ervaring had op het gebied van voeding en ondernemen, zette ze dit jaar Notchie op. Een gemakkelijk en eerlijk product dat bijdraagt aan de gezondheid van de eter, maar ook aan de gezondheid van het klimaat.


Waar te koop

Notchie is pas nét gelanceerd en wordt al goed ontvangen, aldus het merk. Na een succesvolle start bij Jumbo Kooistra in Bolsward zijn de soepen vanaf deze maand verkrijgbaar bij 16 Jumbo filialen, waarvan 10 in Amsterdam. Wekelijks komen hier nieuwe filialen en andere verkooppunten bij. Daarnaast zijn de soepen uiteraard te bestellen via de eigen website.

Notchie kost in de supermarkt €3,99 per zak en 1 zak bevat 2 maaltijden.

Voor meer informatie: www.notchie.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven