'Teststraat' met biologische vloerbroden

De Nieuwe Graanschuur in Amersfoort vierde onlangs het vijfjarig bestaan. In de nieuwsbrief geven de ondernemers aan dat ze er weer 5 jaar tegenaan kunnen. En om de daad bij het woord te voegen, gaat De Nieuwe Graanschuur allereerst het assortiment brood uitbreiden met vloerbroden van De Veldkeuken. Komende zaterdag 7 november kunnen klanten diverse soorten proeven en de bakker ontmoeten in de 'teststraat'.

Zaterdag 7 november 10:00-17:00 uur: Smaaktest nieuw brood
Naast het bestaande broodassortiment van bakkerij Zonnelied en ons eigen bakkersgilde, verkopen we vanaf nu een variëteit vloerbroden van De Veldkeuken (Landgoed Amelisweerd in Bunnik). Volledig biologisch, met de hand gevormd en super lang gerezen. Een brood bakken kost zo tot wel 32 uur. Desembrood dat niet zuur is, van tarwe, spelt, rogge en met verschillende zaden. Soms zelfs gemalen op de eigen 'Tiroler Molen'. Kom dit heerlijke brood op 7 november in onze 'teststraat' proeven, met wat verse pindakaas of streekkaas van De Hondspol (Driebergen), Remeker (Lunteren) of Huig de Graaf (Doorn). De bakker zelf kun je van 11:00-13:00 uur het hemd van z'n lijf vragen.

Voor meer informatie: info@denieuwegraanschuur.nl en www.denieuwegraanschuur.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.