Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Adviseren onze klanten dringend om tijdens het winkelen mondkapjes te dragen"

Ekoplaza wijzigt openingstijden

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdagavond en de daarop volgende maatregelen heeft Ekoplaza besloten haar openingstijden aan te passen.

Alcoholverkoop
Dinsdagavond werd bekend dat winkels na 20:00 uur geen alcohol meer mogen verkopen. Om te voorkomen dat het personeel hier op moet handhaven is besloten om de sluitingstijd van winkels te vervroegen naar 20:00 uur. Formulemanager Geert-Jan Smits: "Wij willen elke discussie tussen klanten en ons personeel voorkomen. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan."

Mondkapjes
Ook de mondkapjesplicht werd niet afgewacht en werd al sinds de vorige persconferentie geadviseerd en gecommuniceerd middels posters voor de winkel. Geert-Jan: "Wij volgen de wet- en regelgeving omtrent de mondkapjes en volgen daarin de overheid. Wij adviseren onze klanten dringend om tijdens het winkelen bij Ekoplaza mondkapjes te dragen." Ook geeft de formulemanager aan dat hij blij is wanneer deze verplichting er wel komt: "Dit kan een hoop verwarring en discussie voorkomen."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl 

 

Publicatiedatum: