"Adviseren onze klanten dringend om tijdens het winkelen mondkapjes te dragen"

Ekoplaza wijzigt openingstijden

Naar aanleiding van de persconferentie afgelopen dinsdagavond en de daarop volgende maatregelen heeft Ekoplaza besloten haar openingstijden aan te passen.

Alcoholverkoop
Dinsdagavond werd bekend dat winkels na 20:00 uur geen alcohol meer mogen verkopen. Om te voorkomen dat het personeel hier op moet handhaven is besloten om de sluitingstijd van winkels te vervroegen naar 20:00 uur. Formulemanager Geert-Jan Smits: "Wij willen elke discussie tussen klanten en ons personeel voorkomen. Op deze manier kunnen er geen misverstanden ontstaan."

Mondkapjes
Ook de mondkapjesplicht werd niet afgewacht en werd al sinds de vorige persconferentie geadviseerd en gecommuniceerd middels posters voor de winkel. Geert-Jan: "Wij volgen de wet- en regelgeving omtrent de mondkapjes en volgen daarin de overheid. Wij adviseren onze klanten dringend om tijdens het winkelen bij Ekoplaza mondkapjes te dragen." Ook geeft de formulemanager aan dat hij blij is wanneer deze verplichting er wel komt: "Dit kan een hoop verwarring en discussie voorkomen."

Voor meer informatie: www.ekoplaza.nl 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven