1 november 2020: Start to Tempeh

Tempeh: nog nooit van gehoord… Is het een dier? Een voorwerp? Kan je het eten?

Antwoord: ja, je kan het eten en het is nog superlekker ook!

"Tempeh is namelijk dé ideale vleesvervanger"
Door deze campagne ‘Start to Tempeh’ willen we iedereen onderdompelen in de wondere wereld van tempeh. Antwoord geven op de vragen:  wat is tempeh?, hoe wordt het gemaakt?, hoe wordt het gebruikt, aldus de organisator van de campagne. 

Vegan is hip
Veganisten kregen tot voor kort maar al te vaak een duf imago aangemeten. Het waren ‘straight edgers’, ‘dierenactivisten’ of ‘geitenwollensokken’ die wereldvreemd in het leven stonden en zich niet konden aanpassen aan de maatschappij. Ze aten ‘konijnenvoer’ en kleedden zich in ‘lompen’. Gelukkig behoort dat stereotiep beeld stilaan tot de verleden tijd. Het imago van de moderne planteneter krijgt de laatste jaren een eerlijke poetsbeurt waardoor nu vooral positieve waarden van het veganisme op het voorplan treden. Gezondheid is één aspect, (het redden van) de planeet en het klimaat een belangrijk ander deel.

Start to Tempeh
Op 1 november vieren we World Vegan Day, de ideale start van Start to Tempeh en ook van Try Vegan. Deel samen met ons deze campagne! Volg onze sociale media #starttotempeh en @start_to_tempeh en ontdek hoe eenvoudig het is om met tempeh te starten en bovendien heeft 1 vegan maand een positieve impact op het klimaat en dierenwelzijn.

Voor meer informatie:
info@starttotempeh.com 

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven